Hermelíny podélně rozkrojíme a vydlabeme. "Vnitřky" hermelínů smícháme s máslem, ořechy, česnekem a solí. Dodávám, že dle chuti můžete dát česneku i ořechů více. Naplníme do hermelínů a přiklopíme zpět. Zabalíme do původního obalu, nebo do alobalu a necháme uležet do druhého dne. Pak krájíme na plátky (ne moc tenké) a nebo jako dort.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
H D
|16. 12. 2006 11:45
Já dávám na jeden hermelín vydlabaný vnitřek,lžíci másla,půlku Lučiny a na hrubo nasekané vlaš.ořechy.Dál podle receptu.Žádnou sůl.A je to bezva!Salámek taky prima,jen ho nasekám místo ořechů.Vyzkouším olivy a napadl mě taky nakládaný zelený pepř.
Hanina
|15. 12. 2006 21:15
Také je to vynikající, když se vnitřek vydlabe, na "dno" se položí kolečka paprikového salámu a vydlabaný vnitřek se smíchá s nasekanými olivami a vloží zpět do sýru. Vynikající.
linda smejkalova
|15. 3. 2006 14:10
ano mate pravdu je to velmi dobre
irena lukasova
|19. 10. 2005 13:38
Opravdu vynikající,možno přidat pažitku nebo i vylepšit nadrobno nakrájenou šunkou přidanou do másla nebo sýra.
marcela slamdeckova
|22. 8. 2005 19:14
Tento recept mam vyakouseny,je to vyborna pochoutka,jen misto masla davam mekky syr.