Vezmeme alobal a dáme na něj velkou lžíci medu, Hermelín na smažení (má pevnější "slupku") potřeme chilli a položíme na med. Svrchu opět na Hermelín velkou lžíci medu. Zabalíme téměř hermeticky minimálně do třech vrstev alobalu a dáme na gril. Absolutně důležité je ohlídat, aby hermelín nepraskl, tzn. jakmile se nám celý obalnafoukne, počkáme tak 30 vteřin a sundáme z grilu.
2
Podáváme jako dezert na závěr. Ostrost ladíme dle množství chilli na hermelínu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|2. 9. 2008 18:09
Kromě hermelínu s nivou jsem dělala i tento. Také vynikající. Hermelín a napady kuchařů jsou opra´vdu rozmanité a nevzpomínámsi, že by mi některý recept, kde je hermelín nechutnal.