Hermelín rozprostřeme na alobal, lehce okořeníme grilovacím kořením a barevným pepřem (z mlýnku). Poté zakápneme olejem a zabalíme. Necháme hodinku uležet a na mírně rozehřátém grilu necháme 10-15 minut grilovat.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
helen drapalova
|23. 8. 2009 21:24
uzasny recept, delavam k nemu dip z tatarky helmansky, bileho jogurtu, brusinek a dezertniho vina, k tomu rozpecena bageta, mnam
Jitka Bublová
|27. 7. 2009 15:05
Výborné je to s kořením Mexiko od Kotányi - mimořádně vydařená chuť! Koření rozmíchám v oleji, obalím v tom hermelíny a pak jak je výše uvedeno, dokonce ani nencháváme odležet. Se zeleninovým salátem naprosto luxusní záležitost.
Zuzka Dufková
|27. 7. 2009 14:02
výborný recept... ještě je dobré pod a na hermelín dát cibuli... je to moooc dobré :-)
hedvika kramlová
|23. 7. 2009 18:09
takto připravený hermelín si můžeme udělat také v troubě:-))