• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hemenex s uzeným lososem
Napište svůj komentář k receptu

Hemenex s uzeným lososem

0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hemenex s uzeným lososem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • uzený losos
    • vejce
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • pažitka
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na pánvičce rozpustíme kousek másla, přidáme plátky (kousky) uzeného lososa a rozklepneme vejce. Trošku osolíme (pozor, losos je slaný), opepříme a smažíme do ztuhnutí vajec. Nakonec přesuneme na talíř, hustě posypeme sekanou pažitkou a můžeme pokapat kečupem. Podáváme s pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vejce se šunkou ala Hemenex

Vejce se šunkou ala Hemenex

Hemenex v paprice

Hemenex v paprice

Topinkový hemenex

Topinkový hemenex

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • radka zelenková | 7. 5. 2009 20:08

    Dělám to samé,děti si ještě zapékají s eidamem,já si dávám taky kečup a říkáme tomu taky hemenex.Dávám 1

  • S. Roberts | 6. 5. 2009 21:41

    Nazev Hemenex je spravne jak v Cesku, tak na Slovensku, ci v Rakousku... a to presto, ze je udelan z ham & egs... Misto hemendex by tedy spravne melo byt hamandegs?? :)Ale pravda je, ze o pravopisu to opravdu neni, pokrm chutny at uz s kecupem, nebo bez, mnam :)

  • ladislava staffenová | 6. 5. 2009 19:58

    tohle dělávám, je to výborné, manžel si třeba dá hodně kečupu, já ho celkem nemusím.ale je to dobré

  • Frantiska :) | 6. 5. 2009 12:28

    No petku dava nekdo proto, ze je to ... Hodnoceni 5 je nejhorsi. To je podle me na jidla, ktere nejdou uvarit, jsou nejedla atd. A ten kecup ... jasne se pise muzeme pokapat kecupem ... a ne ze pokame. Ja nesolim a davam si k tomu rajce :)

  • Dana Minaříková | 6. 5. 2009 11:37

    To kvůli tomu kečupu jste ohodnotila pětkou? Nikdo vám ho přece nenutí.

  • Simona Rubešová | 6. 5. 2009 11:22

    hlavně nezapomeňte na kečup, ten se tam fakt hodí:-(((

  • Dana Minaříková | 6. 5. 2009 11:21

    Radši to vyzkoušejte, je to děsně dobré :o)

  • Tereza J. | 5. 5. 2009 17:59

    No preto som sa pýtala, kvôli anglickému názvu, či tam to "d" nechýba:)))

  • Apina Hrbek | 5. 5. 2009 17:49

    V nadpise by spravne melo byt: Ham and eggs, coz znamema sunka a vejce. Z toho vyplyva, ze Hemenex s uzenym lososem je oxymoron.Nepisi to zde jako utok na autorku receptu, pouze jako vysvetleni a proto doufam, ze se na moji hlavu nesesype spousta kritiky.

  • Tereza J. | 5. 5. 2009 17:20

    Aha, po česky je to hemenex a po slovensky hemendex, však ?

  • Dana Minaříková | 5. 5. 2009 16:02

    Nemá.

  • Tereza J. | 5. 5. 2009 15:06

    Nemá byť v nadpise Hemendex ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kečup - jemný Máslo Pažitka Pepř mletý Sůl Uzený losos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Pizza rohlíky II.

Pizza rohlíky II.

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Kuřecí roláda s nádivkou

Kuřecí roláda s nádivkou

Cheesecake čokoládový

Cheesecake čokoládový

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Cibulovo-česnekové plátky

Cibulovo-česnekové plátky

Čevapi

Čevapi

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

21
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený borůvkový…
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Zavařená kapie
Zavařená kapie
16
Čevabčiči
Čevabčiči
15
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Hemenex s uzeným lososem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact