Tvarůžky umeleme. Máslo našleháme s tvarohem a pivem. Přimícháme mleté tvarůžky. Cibuli a feferonku rozkrájíme, přidájme ke směsi, okořeníme, osolíme a dobře promícháme. Mažeme na chléb. Ozdobíme feferonkou a kerblíkem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
izabel
|1. 4. 2007 14:04
paci sa mi ale miesto feferoniek pridam asi chilli omacku
Jarmila Selingerová
|5. 12. 2004 12:03
Fajn, dobrá pomazánka
Kuchařka on-line
|10. 9. 2004 09:58
Kerblík je jednoletá bylina z čeledi miříkovitých. Jako koření se využívá výhradně mladá, jemná nať, která má příjemnou kořennou vůni a nasládlou chuť. Připomíná petrželku smíchanou s anýzem. Přidává se do zeleninových salátů, polévek, houbových jídel a omáček. Kombinuje se nejčastěji s petrželkou nebo estragonem. Do jídla se přidává těsně před dokončením, vařením ztrácí chuť.
Marie Hamanová
|10. 9. 2004 09:52
co je to kerblík
Karel Goldmann
|18. 5. 2004 11:15
Vynikající pomazánka...nebojte se přidat pivo a tvarůžky:-)