Dopřejte si letní grilovačku v exotickém stylu a pohostěte své blízké havajským kuřetem huli huli. Originální recept na marinádu zůstává tajemstvím, ale ta, kterou pro vás připravila redakce časopisu F.O.O.D., chutná opravdu báječně.
Kuřecí stehna rozdělte na paličky a horní část, dejte do mísy s marinádou, všechny kusy v ní obalte, přikryjte a přes noc uložte do ledničky.
3
Před grilováním oloupejte ananas, pokrájejte ho na kolečka silná asi 1 cm a lehce je potřete olejem. Limety pokrájejte na osminky. Kuře vyndejte z marinády, osušte papírovou utěrkou a také potřete olejem.
Kuře grilujte v uzavřeném grilu 8 minut z každé strany, posledních 5 minut jej potírejte zbylou marinádou. Ananas a limety ogrilujte spolu s kuřetem a rovněž je můžete potírat marinádou, ananas nechte na grilu 8–10 minut, limetám postačí asi 4 minuty.