Řízky naklepat, osolit, opepřit, lehce poprášit hladkou moukou a opéct na oleji. Potom každý plátek masa potřít hořčicí a dát na pekáč, položit na něj plátek šunky, nakrájené žampiony, plátek cibule, plátek sýra a dát zapéct do trouby.
Vynikající. Ale že by to bylo rychlé? Nevím, nevím :o)
Simča Sládková
|22. 11. 2009 21:35
My jsme nedali všechny ingredience, neb jsem doma neměla žampiony, ale i tak to bylo výborné. Kromě uvedeného jsem maso v úvodu potřela rozetřeným česnekem, ten my dáváme skoro všude :-). Simča
Simča Sládková
|22. 11. 2009 15:09
Moc nám to chutnalo. Ingrediencí jsem dala méně ne proto, že bych nechtěla dát všechno, ale prostě proto, že doma prostě žampiony a šunka nebyly. Maso jsem měla od včera potřené česnekem (ten my dáváme do všeho :-) ) a dnes jsem na osmahnuté maso dala hořčici, cibuli a sýr a zapekla. Bylo to výborné.
Šárka Rudlová
|19. 2. 2009 18:34
Moc dobré! Možná by stačilo i méně ingrediencí, třeba šunka myslím že by šla vynechat.