• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Haše ze syrového masa
Napište svůj komentář k receptu

Haše ze syrového masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 133
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Haše ze syrového masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová plec
    • 2
      ks cibule 1-2
    • tuk na osmažení cibulky
    • vývar nebo vařící voda
    • pepř mletý
    • sůl
    • strouhanka
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Cibulku osmahneme na tuku do zlatova. Syrové plecko pomeleme, osolíme a krátce i se šťávou osmahneme na cibulce, až zbělá, přidáme pepř, hrstku strouhanky a podle potřeby tolik horkého vývaru, aby se haše pěkně dusilo (přibližně 1 1/2-2 dcl) - asi 1 hodinu. Nakonec přidáme rozšlehaná vejce a mícháme, až jsou vajíčka prosmažená. Ne však dlouho, haše by se hodně dorobilo.
2
Podáváme s vařeným bramborem a libovolným zeleninovým salátem, třeba jen hlávkovým.
3
Je to velice oblíbený pokrm zvláště dětí. Je však velice důležité, aby maso na přípravu haše bylo syrové!!! Haše z vařeného masa není nikdy tak šťavnaté a chutné - tuto radu jsem dostala od zkušené kuchařky a kdo to tak vyzkoušel, dal mi za pravdu, chutná skvěle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králičí haše

Králičí haše

Zapečená králičí haše

Zapečená králičí haše

Rizoto ze sojového masa

Rizoto ze sojového masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Drahunkas
    Drahunkas | 12. 12. 2013 12:06

    Díky za recept, dělala jsem z krůtího mletého a veliká mňamka :-)

  • MartikK
    MartikK | 3. 5. 2011 15:34

    Moc nám všem chutnala. Jako malá jsem milovala tu, co dělala babička. Ta ji ještě zapékala. Asi příště vyzkouším dát do pekáčku a zapéct v troubě.

  • lenka žilková | 27. 2. 2008 11:24

    Moc dobré,na závěr jsem dochutila majoránkou.

  • Marika | 7. 6. 2007 16:39

    Robila som presne podľa receptu, veľmi chutné, vôbec nie suché

  • Anna Bruno | 30. 4. 2007 14:19

    Jozefe, nevím, zda by kratší doba stačila. Můžete to vyzkoušet. Já to dělám opravdu asi 50 minut až hodinu. Haše jsem ve škole stejně jako většina ostatních upřimně nesnášela. Toto je ale opravdu bezvadné. Dokud jsem ho poprvé neochutnala v této úpravě, bylo pro mne vždycky fuj, tak jak píše Štěpa. :)))

  • Jozef T. | 29. 4. 2007 15:08

    Nezdá sa Vám, ze 1 hodina je na mleté bravcové mäso prílis? Zvykne byt hotové za 15-20 min. Po dlhsej dobe zostane velmi suché.

  • štěpa | 29. 4. 2007 12:15

    fuj, haše a oblíbené jídlo dětí?co pamatuju jídeny od školky až po průmku, každej se ošklíbal,ale proti gustu....hezký den

  • Jana St. | 27. 4. 2007 12:46

    Také ji dělám, ale častěji ze zbytku vařenéh hovězího z polévky a mým jedlíkům chutná více ta z toho hovězího vařeného masa. Ale obojí je dobrota a dělám to vždy když nevím co zrovna uvařit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Pepř mletý Strouhanka Sůl Tuk Vejce Vepřová plec Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlý ovocný koláč

Rychlý ovocný koláč

Řecký gyros

Řecký gyros

Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky

Ledový salát se smetanou

Ledový salát se smetanou

Tvarohový dort s malinami II.

Tvarohový dort s malinami II.

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Vegetariánský guláš

Vegetariánský guláš

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Doporučujeme

30 minut
Pečené batáty s quinoou

Pečené batáty s quinoou

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

26
Papriková krkovice
Papriková krkovice
24
Pečené knedlíky
Pečené knedlíky
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
12
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
12
Bramborové wrapy s uzeným
Bramborové wrapy s uzeným

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Haše ze syrového masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact