• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Haše ze syrového masa
Napište svůj komentář k receptu

Haše ze syrového masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 109
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Haše ze syrového masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová plec
    • 2
      ks cibule 1-2
    • tuk na osmažení cibulky
    • vývar nebo vařící voda
    • pepř mletý
    • sůl
    • strouhanka
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Cibulku osmahneme na tuku do zlatova. Syrové plecko pomeleme, osolíme a krátce i se šťávou osmahneme na cibulce, až zbělá, přidáme pepř, hrstku strouhanky a podle potřeby tolik horkého vývaru, aby se haše pěkně dusilo (přibližně 1 1/2-2 dcl) - asi 1 hodinu. Nakonec přidáme rozšlehaná vejce a mícháme, až jsou vajíčka prosmažená. Ne však dlouho, haše by se hodně dorobilo.
2
Podáváme s vařeným bramborem a libovolným zeleninovým salátem, třeba jen hlávkovým.
3
Je to velice oblíbený pokrm zvláště dětí. Je však velice důležité, aby maso na přípravu haše bylo syrové!!! Haše z vařeného masa není nikdy tak šťavnaté a chutné - tuto radu jsem dostala od zkušené kuchařky a kdo to tak vyzkoušel, dal mi za pravdu, chutná skvěle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králičí haše

Králičí haše

Zapečená králičí haše

Zapečená králičí haše

Rizoto ze sojového masa

Rizoto ze sojového masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Drahunkas
    Drahunkas | 12. 12. 2013 12:06

    Díky za recept, dělala jsem z krůtího mletého a veliká mňamka :-)

  • MartikK
    MartikK | 3. 5. 2011 15:34

    Moc nám všem chutnala. Jako malá jsem milovala tu, co dělala babička. Ta ji ještě zapékala. Asi příště vyzkouším dát do pekáčku a zapéct v troubě.

  • lenka žilková | 27. 2. 2008 11:24

    Moc dobré,na závěr jsem dochutila majoránkou.

  • Marika | 7. 6. 2007 16:39

    Robila som presne podľa receptu, veľmi chutné, vôbec nie suché

  • Anna Bruno | 30. 4. 2007 14:19

    Jozefe, nevím, zda by kratší doba stačila. Můžete to vyzkoušet. Já to dělám opravdu asi 50 minut až hodinu. Haše jsem ve škole stejně jako většina ostatních upřimně nesnášela. Toto je ale opravdu bezvadné. Dokud jsem ho poprvé neochutnala v této úpravě, bylo pro mne vždycky fuj, tak jak píše Štěpa. :)))

  • Jozef T. | 29. 4. 2007 15:08

    Nezdá sa Vám, ze 1 hodina je na mleté bravcové mäso prílis? Zvykne byt hotové za 15-20 min. Po dlhsej dobe zostane velmi suché.

  • štěpa | 29. 4. 2007 12:15

    fuj, haše a oblíbené jídlo dětí?co pamatuju jídeny od školky až po průmku, každej se ošklíbal,ale proti gustu....hezký den

  • Jana St. | 27. 4. 2007 12:46

    Také ji dělám, ale častěji ze zbytku vařenéh hovězího z polévky a mým jedlíkům chutná více ta z toho hovězího vařeného masa. Ale obojí je dobrota a dělám to vždy když nevím co zrovna uvařit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Pepř mletý Strouhanka Sůl Tuk Vejce Vepřová plec Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka

Piškotová bábovka

Václavovy těstoviny

Václavovy těstoviny

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Berlínské řezy II.

Berlínské řezy II.

Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

Koláč s tvarohem a jablky

Koláč s tvarohem a jablky

Hrnková buchta s ovocem

Hrnková buchta s ovocem

Tiramisu

Tiramisu

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

340
Máslové řízky
Máslové řízky
333
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
187
Dýňová tortila
Dýňová tortila
20
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
17
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Kubelkové dcera Natálie: Pod krajkou naostro!

Kubelkové dcera Natálie: Pod krajkou naostro!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Haše ze syrového masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact