• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Harlekýnský chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Harlekýnský chlebíček

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Harlekýnský chlebíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks veka
    • 150
      g máslo
    • 1
      lžíce sardelová pasta
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks čabajská klobása
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks tavený sýr

Postup přípravy receptu

1
Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky, spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout. Směs připravíme vyšleháním másla, sýra, sardelové pasty a vmícháme kostičky vejce, klobásy a papriky. Krájíme plátky a podáváme se zeleninovým salátem jako rychlé a znamenité občerstvení.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květákovo-toustový chlebíček

Květákovo-toustový chlebíček

Cuketový řez ala biskupský chlebíček

Cuketový řez ala biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Taryrta | 11. 2. 2012 22:33

    Kromě toho, že jsem také veku nepůlila, jsem dělala podle receptu a výsledek dopadl nad moje očekávání! V'ýborné a rychlé, budu opakovat. Pro mě lepší než chlebíčky (které mi moc nejdou, možná jsem na ně nenašla ten správný recept).

  • Vaclav Fronek | 17. 12. 2008 11:03

    Taky děláme.Nepůlíme, ale opatrně vydlabeme a střídku použijeme ve směsi s máslem, sadynkami, salámem, okurkou, vajíčkem natvrdo,apod. Dochuceno hořčicí pepřem a pod.Velmi zeslabené stěny večky se opatrně měchačkou vytřou máslem a naplní (namačkají ) směsí . Dá se vychladit. Nařezat a byštit. Bezva. Všem to chutná. Václav.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 10:25

    Verčo: nejsem autorka receptu,ale dělala jsem takovou plněnou veku několikrát a vždy jsem ji šoupla do ledničky a tam ztuhla po 2 hodinách báječně.Nejlépe je však nechat ji v chladu déle,lépe se proleží a dobře se krájí:o)

  • Verča | 26. 10. 2006 21:43

    kde to necháme ztuhnout v chladničce?předem děkuji za odpověd

  • myšička65 | 18. 4. 2006 16:10

    Já ještě do té směsi dám zpět rozdrobenou střídku, není to tak hutné a vše se zpotřebuje

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Máslo Sardelová pasta Tavený sýr Vejce Veka Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní polévka

Jarní polévka

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Brambory - cukroví

Brambory - cukroví

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Tvarohový koláč s třešněmi

Tvarohový koláč s třešněmi

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Domáci hamburger

Domáci hamburger

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

26
Domácí kečup
Domácí kečup
25
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Výborný a rychlý…
24
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Krampolova (†87) urna: Hned po pohřbu skončil v hrnci Nikdo není dokonalý!

Krampolova (†87) urna: Hned po pohřbu skončil v hrnci Nikdo není dokonalý!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Harissa pasta
Harissa pasta
Harlekýn
Harlekýn
Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové
Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové
Has brown ze strouhaných brambor
Has brown ze strouhaných brambor
Hasenöhrl (zaječí uši)
Hasenöhrl (zaječí uši)
Haštalský řízek
Haštalský řízek
  • Recepty.cz
  • Harlekýnský chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact