Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na másle nebo na sádle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, na to dáme maso, podlijeme a dusíme. Nakonec přidáme trochu kečupu. Podáváme s rýží či pečenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Tohle není moc dobře napsané - například zde chybí kolik má být toho masa (když už ne jaké přesně, nebo s čím má autorka dobrou zkušenost). Podle množství cibule to vypadá jako byn to měl být recept na jednu porci (a tomu odpovídající hmotnost masa)?
Gabriela Bezděková
|5. 4. 2009 16:16
Oběd jsme udělaly také ze zadního a bylo to výborné ještě jsem přidala feferonku.
DÁDA RATHOVÁ
|17. 9. 2006 10:06
Pokud jde o maso zkusila jsem hov. zadní a je to super .POCHUTNALI JSME SI VŠICHNI I NAŠE ROZMLSANÉ DĚTI.