olivový olej
Nebo jiný (množství dle masa - dno pekáče by mělo být zakryté)
1
lžíce
kmín
pepř mletý
sůl
hot sauce
2
lžíce
kečup - jemný
3
lžíce
sojová omáčka
Nebo maggi
1
lžíce
pálivá paprika
Zrníček
2
lžíce
marmeláda
Postup přípravy receptu
1
Česnek nastrouháme a vše smícháme dohromady a nalijeme na maso i na klobásy a necháme přes noc odležet v ledničce, druhý den maso grilujeme a zbylým omastkem potíráme. Až je maso hotovo už jen mlsáme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|13. 2. 2008 12:45
Nejsem autor,ale já bych použila kyselejší ,možná by šla rybízová či meruňková,ale proč nezkusit ty švestková,zkuste.Může to být dobroučké.:-))PS
elife69
|12. 2. 2008 22:40
jakou marmeládu bych měl použít?šly by i povidla(švestkový)?
lulu
|24. 4. 2006 09:52
moc dobré
Jakub Sima
|17. 5. 2004 20:02
Hele tak jsem dnes kvuli tobe zkousel nalozit masicko a docela to je dobre.sice jsem neveril te marmelade,ale jde to no.jinak je to super.jeste zitra k obedu si neco dam(aby to ulezelo tak,jak to ma).Mas to moc dobre AHOJ.