Souhlas s Puristou
jo jasně nejlepši je z fastfoodu :-D :-D mcdonal a atd...... buh ví z čeho to "maso" mají pomlety :-D :-D ale jinak dobrou chut :-)
česky?
hamburger neni karbanatek..sul pepr a maso
Nápad přidat zeleninu přímo do masa není vůbec špatný, chválím i přípravu v troubě. Bylo to moc dobré, nemám žádných výhrad. Jediné, co mi vadí, je odbytý seznam surovin. Kolik rajčat a cibule na kolik masa? Hlavně že teda jeden stroužek česneku, to je moc důležitá informace, když nevíme, na kolik masa ;-). Jak dlouho se peče? Na kolik? Toto si myslím, že autorka trochu odflákla a je to škoda. Jinak já jsem dělala z 600 g mletého masa, přidala jsem jednu cibuli a rajče, oboje průměrně velké. Bylo toho na šest hamburgerů. Doporučuji nedělat hamburgery vyšší, než je zde psáno, sice se scvrknou, ale taky se nafouknou :)
No tak to je opravdu moc užitečná informace, že nejlepší hamburger je z nějaké vaší oblíbené pizzerie. Naopak, já jsem toho názoru, že když se udělá dobrý hamburger doma, tak je to lepší než kdoví jak připravený někde ve fast foodu :-)
super recept, dekuji !! Manzelovi chutnalo zkouseli jsme bizonni maso a povedlo se!
hamburget je uplně dobrej ale nejlepší je z pizzerie než abych ho delala doma není to pak ono a myslím že je v tom receptu prehnane moc indrediencí....obyčejný pravý hambáč je nej