Vyzkoušeno, ale jak psala helen drapalova, tak, jak je recept psaný, je hamburger hodně suchý, z receptů zde na stránkách uvedených jsme prozatím byli nejvíc spokojení s "Klasickým americkým hamburgrem na grilu".
tatka si moc pochutnal, miluje tatarku a podobne omacky, takze jsem jeste musela pridat helmansku tatarku:-)
ziju dlouho v Americe, ale dosud jsem nikde volske oko v hamburgeru nepotkala, tak prosim pana Jardu z Brna, aby mi dal adresu, rada si na nej zajdu
a co takhle volský voko to se dá do správnejch americkejch hamburgerů ale vy jste asi více amíci:-D
Jano, dekuji za poznamku. Me take prijde, ze kdyz se da do masa vejce a strouhanka, vznikne karbanatek. Posledni dobou je v casopisech spousta receptu na hamburgery, ale v zadnem z nich vejce ani strouhanka neni.
Do spravneho hamburgeru se vajicko ani stroukanka nedava,neni to cesky karbanatek.
Ne kazdy hamburger obsahuje strouhanku a vejce. Jsou ruzne druhy. A proc davat pepr, kdyz uz je to ochucene chillim? Syr je sam o sobe velice slany, proto uz nesolim. Neni to zrovna dvakrat moc zdrave, vse solit.
a co sůl pepř podobné koření vajíčko a strouhanka ?????????????