Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na burgery a dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavel
|9. 5. 2017 14:16
Jako dobrý až na 20g tymiánu a 20g pepře je nesmyslně moc.
Adolf
|3. 4. 2017 15:35
Zdarec kočky, nechci do toho kecat, jen malá rada... když v receptu napíšeš "burgery grilujte..." znamená to housku grilujte... (burger = houska) ne maso... tzn pokud myslíte "bochánky" z masa, pište maso ;-)
Takže když se držím doslova vašeho receptu -> mám housky černý a maso v lednici ve folii :DD
to samý jak dopadne tohle...
" Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj burger, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky."
Si umíme představit :-D :-D :-D
Jinak super recept.
Jen masa bych dal na jednu porci opravdu 150g a Worcestrová omáčka není nutná, ideální by byla v sekci "dle chuti si dejte" ono bez ní je to ještě lepší, tedy alespoň pro mně. A trochu tam chybí sýr, bez sýra to je divnej burger :-/ s plátkem čeradu je to nejlepší. 8-)
Ne že kritizovat umí každý !! Každý kdo to čte vidí že je to totálně vedle a hovadina tak proto ta kritika!!! Váha masa na 6 porcí NESMYSL :-( 125g PORCE BURGRU ??? Druh masa ?? Hovězí ano !! Ale jaké ? Znáš jenom hovězí, vepřové, kuřecí? :-)))
Určitě není ten recept podle Pohlreicha jelikož maso 750g na 6 hamburgeru je totální hovadina :-( jedna porce by vážila 125g což je nesmysl
Není napsané jaké maso ?? Hovězí ano , ale to je tak široký pojem že celý recept jsou pouze kydy a schovává se za jménem známého a fundovaného odborníka v gastronomii.
Hodnocení za 5
aladin55
pierre
|16. 1. 2017 13:08
Ten list se dává pod maso právě proto, aby se ta šťáva z masa nevsákla do housky a z té housky se nestala měkká, nekřupavá, rozblemcaná houba!!!
Jan 2
|13. 11. 2016 16:05
Asi na maso a ne pod nej. Holt i Zdenda sefkuchar se nekdy /casto/ utne :-D
Jan
|10. 10. 2016 19:28
A kam chcete dát salát jinam než mezi housku a maso? :-D moc možností tam není totiž
buffalo
|30. 9. 2016 09:40
to je přece blbost dávat napřed list salátu, ne...??? to mi pak všechna ta šťáva po něm steče a nevsákne se do housky...
blb
|11. 9. 2016 10:21
protoze tymian cerstvy .... nikoliv suseny
blb
|11. 9. 2016 10:21
protoze tymian cerstvy .... nikoliv suseny
Paul
|15. 7. 2016 20:48
A musí to být takhle poskládané? Já si všechny tyto věci takhle pěkně úhledně naskládám na talířek, jím to hezky příborem, takhle se alespoň netrápím nějakým emerikánským způsobem stolování. Brrr
Max
|1. 7. 2016 19:44
20g tymiánu???? Jsi se tak trochu překlep ne? Podivej se na youtube. To mi jako 20g nepřijde. Mimochodem s takovou dávkou to maso úpně zabiješ.
http://www.recepty.cz/recept/hamburger-dle-pohlreicha-159150
Blanka
|21. 4. 2016 14:13
Do puntíku to bohužel není, vůbec z toho není jasný co se má s čím smíchat a informace o omáčce...chybí v ingrediencích nebo že by tou worcestrovou :-D
..rozklikla jsem si zdroj, tam už je to všechno jasné :-) Vyzkouším hned dneska..:-)
Udělala jsem to z toho důvodu, abych jej nemusela pořád někde hledat a mám ho zde uložený v oblíbených, tudíž snadno přístupný. A když už jsem ho sem hodila, dala jsem ho veřejný, aby jej našli i vyzkoušeli další. Kritizovat umí každý, hlavně když prd ví... :-|
sv petr
|20. 8. 2015 13:11
Nejlepší z nejlepších. V jednoduchosti je chuť :-)
zena.cz
|27. 5. 2015 17:36
Jaky to ma smysl zkopirovat do puntiku recept i s fotografii. To umi kazdy blbec tak proc se nepridat do rady jako dalsi.