• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hamburger podle Pohlreicha
Napište svůj komentář k receptu

Hamburger podle Pohlreicha

autor: Dokina
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 165
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hamburger podle Pohlreicha
Hamburger podle Pohlreicha
Hamburger podle Pohlreicha
Hamburger podle Pohlreicha
Hamburger podle Pohlreicha
Hamburger podle Pohlreicha
Hamburger podle Pohlreicha
5fotografií
Nahrát fotku
 

Super rychlý recept podle opravdového kouzelníka v kuchyni. Burger, o kterém se vám doteď jen zdálo, zkrátka pravý gastronomický zážitek!

Suroviny

6 porce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks rajčata
    • 20
      g pepř mletý zelený
    • 20
      g tymián čerstvý
    • 6
      ml worcestrová omáčka
    • 750
      g mleté maso - hovězí
    • 6
      ks houska na hamburger
    • mořská sůl
    • 15
      g francouzská hořčice
    • 100
      g rukola

Postup přípravy receptu

1
Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na burgery a dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice.

RADA: Jak to udělat, aby se maso při grilování nelepilo na gril

2
Připravte gril na přímé grilování. Burgery grilujte 
3-5 minut z každé strany. Housky rozkrojte a dejte na gril. Bude jim stačit půl až jedna minuta.

RADA: Rychlé recepty na těstoviny, pstruha či burger

3
Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj maso, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky.

RADA: Kam na ten nejlepší burger v Praze?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburger Classic

Hamburger Classic

Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem

Burger s kukuřičnohráškovým…

Burgery z podmáslového kuřete

Burgery z podmáslového kuřete

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel | 9. 5. 2017 14:16

    Jako dobrý až na 20g tymiánu a 20g pepře je nesmyslně moc.

  • Adolf | 3. 4. 2017 15:35

    Zdarec kočky, nechci do toho kecat, jen malá rada... když v receptu napíšeš "burgery grilujte..." znamená to housku grilujte... (burger = houska) ne maso... tzn pokud myslíte "bochánky" z masa, pište maso ;-) Takže když se držím doslova vašeho receptu -> mám housky černý a maso v lednici ve folii :DD to samý jak dopadne tohle... " Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj burger, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky." Si umíme představit :-D :-D :-D Jinak super recept. Jen masa bych dal na jednu porci opravdu 150g a Worcestrová omáčka není nutná, ideální by byla v sekci "dle chuti si dejte" ono bez ní je to ještě lepší, tedy alespoň pro mně. A trochu tam chybí sýr, bez sýra to je divnej burger :-/ s plátkem čeradu je to nejlepší. 8-)

  • aladin55 | 7. 3. 2017 18:55

    Ne že kritizovat umí každý !! Každý kdo to čte vidí že je to totálně vedle a hovadina tak proto ta kritika!!! Váha masa na 6 porcí NESMYSL :-( 125g PORCE BURGRU ??? Druh masa ?? Hovězí ano !! Ale jaké ? Znáš jenom hovězí, vepřové, kuřecí? :-)))

  • aladin55 | 7. 3. 2017 18:43

    Určitě není ten recept podle Pohlreicha jelikož maso 750g na 6 hamburgeru je totální hovadina :-( jedna porce by vážila 125g což je nesmysl Není napsané jaké maso ?? Hovězí ano , ale to je tak široký pojem že celý recept jsou pouze kydy a schovává se za jménem známého a fundovaného odborníka v gastronomii. Hodnocení za 5 aladin55

  • pierre | 16. 1. 2017 13:08

    Ten list se dává pod maso právě proto, aby se ta šťáva z masa nevsákla do housky a z té housky se nestala měkká, nekřupavá, rozblemcaná houba!!!

  • Jan 2 | 13. 11. 2016 16:05

    Asi na maso a ne pod nej. Holt i Zdenda sefkuchar se nekdy /casto/ utne :-D

  • Jan | 10. 10. 2016 19:28

    A kam chcete dát salát jinam než mezi housku a maso? :-D moc možností tam není totiž

  • buffalo | 30. 9. 2016 09:40

    to je přece blbost dávat napřed list salátu, ne...??? to mi pak všechna ta šťáva po něm steče a nevsákne se do housky...

  • blb | 11. 9. 2016 10:21

    protoze tymian cerstvy .... nikoliv suseny

  • blb | 11. 9. 2016 10:21

    protoze tymian cerstvy .... nikoliv suseny

  • Paul | 15. 7. 2016 20:48

    A musí to být takhle poskládané? Já si všechny tyto věci takhle pěkně úhledně naskládám na talířek, jím to hezky příborem, takhle se alespoň netrápím nějakým emerikánským způsobem stolování. Brrr

  • Max | 1. 7. 2016 19:44

    20g tymiánu???? Jsi se tak trochu překlep ne? Podivej se na youtube. To mi jako 20g nepřijde. Mimochodem s takovou dávkou to maso úpně zabiješ. http://www.recepty.cz/recept/hamburger-dle-pohlreicha-159150

  • Blanka | 21. 4. 2016 14:13

    Do puntíku to bohužel není, vůbec z toho není jasný co se má s čím smíchat a informace o omáčce...chybí v ingrediencích nebo že by tou worcestrovou :-D ..rozklikla jsem si zdroj, tam už je to všechno jasné :-) Vyzkouším hned dneska..:-)

  • Dokina
    Dokina | 13. 10. 2015 09:55

    Udělala jsem to z toho důvodu, abych jej nemusela pořád někde hledat a mám ho zde uložený v oblíbených, tudíž snadno přístupný. A když už jsem ho sem hodila, dala jsem ho veřejný, aby jej našli i vyzkoušeli další. Kritizovat umí každý, hlavně když prd ví... :-|

  • sv petr | 20. 8. 2015 13:11

    Nejlepší z nejlepších. V jednoduchosti je chuť :-)

  • zena.cz | 27. 5. 2015 17:36

    Jaky to ma smysl zkopirovat do puntiku recept i s fotografii. To umi kazdy blbec tak proc se nepridat do rady jako dalsi.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuchaři Zdeněk Pohlreich Grilování & BBQ Burgery
Maso Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Oběd Večeře Grilování USA Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Francouzská hořčice Houska Mleté maso - hovězí Mořská sůl Pepř mletý Rajčata Rukola Tymián Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Pivní palačinky

Pivní palačinky

Krémová vajíčková pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

1404
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
34
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
32
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
31
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého břicha. Pozor si dejte i na některé zdravé potraviny!
9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého…
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté, odpalované i bez koulení
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté,…
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
AHA.cz V Daře se musí vařit krev! Úprk Nedvěda od oltáře

V Daře se musí vařit krev! Úprk Nedvěda od oltáře

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Detaily utajované oslavy 80. narozenin Karla Šípa: Bohdalovou zradil tlak! 180 minut zábavy a šmitec

Detaily utajované oslavy 80. narozenin Karla Šípa: Bohdalovou zradil tlak! 180 minut zábavy a šmitec

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Další doporučené recepty:

Halwa Paneton
Halwa Paneton
Hamandeggs
Hamandeggs
Hamburger Classic
Hamburger Classic
Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha
Hamburger s karamelizovanou cibulí…
Hamburger úžasné chuti
Hamburger úžasné chuti
Hamburgery original
Hamburgery original
  • Recepty.cz
  • Hamburger podle Pohlreicha
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact