Osvědčený recept na výborné domácí hamburgery, které budete prostě milovat. Vyvážená kombinace těch správných chutí dokáže povýšit obyčejný hamburger na skutečný kulinářský zážitek.
RADA: Jak si namlít vlastní domácí maso s kvalitním složením a skvělou chutí
RADA: Klasické české tříchodové menu se sladkou tečkou nakonec
Dobrá klasika. Dámám na jednu housku majolku a na druhou barbecue omáčku, také do masa místo worchestru dám kořenící směs na burgery, nebo stačí jen pepř a sůl. ;-)
to snad pochopi kazdy az na male vyjimky, ze to neni hrst :-!
Hrst solo a hrst pepře :-$ :-$ - co je to za míru. Podle mojí hrsti by to bylo přesolené a přepepřené
Místo tatarky a kečupu zkuste majolku smíchanou s hořčicí fakt bomba ....
pecka dobry recept <3
vyborný děkuji za recept :-)
Dnes nebude přítelkyně doma,tak mám v plánu si udělat sváteční Hamburgery,a vybral jsem si tyhle.Vypadají jednoduše na přípravu a podle vašich recenzí jsou výborné..už teď mám hlad :-)
Paráda, nažral jsem se jak král :))
Fakt to bylo super, tohle budu dělat častěji a je to velmi syté. Děkuji a doporučuji.
Ostřihej te si chlupy a dej te to na to je to vynikající bašta ty chlupy vtom křupají ;) 8-)
Bylo to vyborny, pridala jsem jeste orestovanou slaninku a fakt super, Dekuji za recept :-)
...hrst soli a pepře nedávám a místo tatarky používám plnotučnou hořčici :-P ...
Výborné, jen bych příště ráda sehnala chutnější sezamové housky a ne ty "beztučky", co obvykle prodávají.
Kolik dáváte prosím Worcesterové omáčky?
Určitě pomohl! V neděli jsme měli hambáče k obědu a přítel si jen pomlaskával! :-)) Výborné, děkuji! <:-)
Tak jsme to zkusily a byla to luxusní bašta!!!!!!!!! :-) :-)
Taky že je ;-) Už začla grilovací sezona, tak šup s hamburgrama na gril :-)
MNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM AAAAAAAAAAAAAAAAAALVINE!!! :-D
Zabine,zabine????? 8-)
ja to dam na rost do trouby a patro niz plech na kapajici stavu. jinak podle meho nesmi chybet volske oko a par caru smazene slaniny.
Jo tak recept sem psal někdy ke konci zimy, takže grilování nepřišlo v úvahu. Jinak neni nad gril, a pravidelnou dodávku mletýho hovězího přímo z bourárny od kamaráda řezníka 8-)
Je to uplne bombasticky moch bych to jíst každej den.Ale chce to delat na grilu ne na panvi to neni ono. :-)
Já do masa dávám ještě hořčici, ale každému podle chuti. Jinak luxusní pro sobotní grilovačku s přátely!!! :-\
Vyborny 8-) fakt dobrej recept!