Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Valentýnský dort
Sýrová pomazánka na topinky
Máslový ležák proti depresi
Španělské „španělské ptáčky“…
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Kokosovo-datlový koláč
Cuketová směs se slaninou
Podzimní salát Coleslaw
Čočkový salát s treskou
Mexická tortilla se zelným salátem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Rizoto s kuřetem a liškami
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem