Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Sýrová pomazánka s česnekem
Nugátové řezy
Václavkový guláš
Bramborové pusinky (1922)
Tiramisu po česku III.
Bábovka olejová
Chřestový salát s kozím sýrem
Pečená kambala s tymiánem
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky