Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Plněný hermelín II.
Rohlíčky pro bezdomovce
Pomazánka z Nivy s ořechy
Jablíčková rychlovka
Maxi palačinka
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Ledové latte s Baileys
Mrkvové šátečky s povidly
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem