Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Řecký salát po řecku
Jablečný koláč s ořechy
Brokolicová nádivka
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Pravé italské těsto na pizzu
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Rumové kuličky nepečené a snadné
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Chřest s bešamelovou omáčkou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Dýňový cheesecake s ricottou
Banánový chlebíček