Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Super jablkové knedlíky
Nivová pomazánka II.
Brokolicové těstoviny
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Jablečný perník s tvarohem
Banánový koláč se smetanou
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Houbový kuskus - rychle a chutně
Piškotový koláč s jahodami
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Nejlepší vaječný likér
Kakaové išelky
Sněhové pusinky
Podvodnice
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Linecké cukroví krok za krokem