Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Sekaná pečeně plněná vejci
Šlehačková roláda II.
Ananasové řezy
Meruňkové kefírové řezy
Panenky v parmském kabátku s…
Báječné ovocné koláčky - snadno a…
Kuře ala Kanada
Jemná vajíčková pomazánka
Cuketová směs se slaninou
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…