Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Kapustové karbanátky s uzeninou
Mléčná rýže se skořicí
Česneková pomazánka - Ježek
Kakaovo-tvarohový dort
Krůtí křídlo pečené na houbách
Tiramisu s piškoty
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Broskvové (meruňkové) muffiny
Letní těstoviny
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Cuketovo-brokolicový krém