Smíchejte zvlášť suché a zvlášť tekuté ingredience. Po řádném promíchání, obě směsi spojte a vyšlehejte v hladké těsto. Poté přelijte těsto do moukou vysypaného či pečícím papírem vyloženého plechu a dejte péct na 20-30 minut do vyhřáté trouby na 170°C. Pečte, dokud špejle zapíchnutá do středu, nevyjde čistá. Upečený perník nechte vychladnout.
Mezitím si můžete připravit cukrovo – citrónovou polevu, kterou použijete na nazdobení. Šťávu z jednoho citrónu smíchejte s cca 1-2 lžícemi horké vody, poté postupně přisypávejte cukr a šlehejte, dokud poleva nezíská hustší konzistenci. Podle potřeby můžete přidat cukr nebo citrón. Vychladlý perník nakrájejte na kousky a pomocí polevy a marshmallow bonbónů nazdobte.