• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Halloweenské sušenky
Napište svůj komentář k receptu

Halloweenské sušenky

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 111
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Sladké halloweenské pokušení ve formě křehkých a jemných sušenek, které skvěle vypadají a ještě lépe chutnají!

Suroviny

20 porce
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 150
      g moučkový cukr
    • 130
      g máslo
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček vanilkový cukr
  • Na dozdobení:
    • čokoláda na vaření
    • potravinářské barvivo

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience společně smíchejte dohromady a míchejte, dokud nevznikne hladké nelepivé těsto. To zabalte do potravinářské folie a dejte na 1 – 2 hodiny odpočinout do lednice.

RADA: VIDEO, jak upéct domácí čokoládové sušenky

2
Troubu si předehřejte na 180 °C. Po vyndání z lednice těsto na pomoučněném vále rozválejte, aby bylo zhruba půl centimetru silné. Pak vykrajujte pomocí vykrajovátek a vykrojené tvary přendejte na pečícím papírem vyložený plech. Pečte cca 8 minut, správně upečené by měly být při dotyku polotvrdé. Upečené sušenky nechte úplně vychladnout.
3
Mezitím si můžete připravit např. bílkovou polevu, kterou použijete na zdobení. Moučkový cukr si prosejte přes jemné sítko do misky. K cukru přidejte bílek, trošku solamylu a lžičku horké vody. Míchejte cca 10 minut, dokud nevznikne nadýchaná hladká poleva, která pomalu z vidličky stéká. Podle požadované konzistence polevy můžete přidat horkou vodu. Polevu si rozdělte do misek a přidejte potravinářské barvivo.
4
Polevu dejte do zdobícího sáčku a dle vlastní představivosti nazdobte již vychladlé sušenky. Do zaschnutí polevy nechte sušenky vyložené na talíři, pak skladujte v uzavřené nádobě.

RADA: VIDEO, jak na čokoládovou polevu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křehké čokoládové sušenky s karamelem

Křehké čokoládové sušenky s karamelem

Sušenky s bonbony a čokoládou

Sušenky s bonbony a čokoládou

Ovesné sušenky

Ovesné sušenky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sušenky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Potravinářské barvivo Vanilkový cukr Vejce

Čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Škvarkové placičky

Škvarkové placičky

Zapečená (nejen) krůtí játra

Zapečená (nejen) krůtí játra

Salát waldorf s kuřetem

Salát waldorf s kuřetem

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Květákový salát nebo pomazánka

Květákový salát nebo pomazánka

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Čokoládové sušenky

Poslední sledované recepty

23
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
20
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
17
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
17
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
15
Risotto s chřestem
Risotto s chřestem

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády
Halloweenské makronky s ganache z bílé…
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Haloweenské prsty
Haloweenské prsty
Halušky
Halušky
  • Recepty.cz
  • Halloweenské sušenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact