• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Halloweenské sušenky
Napište svůj komentář k receptu

Halloweenské sušenky

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 111
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Sladké halloweenské pokušení ve formě křehkých a jemných sušenek, které skvěle vypadají a ještě lépe chutnají!

Suroviny

20 porce
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 150
      g moučkový cukr
    • 130
      g máslo
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček vanilkový cukr
  • Na dozdobení:
    • čokoláda na vaření
    • potravinářské barvivo

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience společně smíchejte dohromady a míchejte, dokud nevznikne hladké nelepivé těsto. To zabalte do potravinářské folie a dejte na 1 – 2 hodiny odpočinout do lednice.

RADA: VIDEO, jak upéct domácí čokoládové sušenky

2
Troubu si předehřejte na 180 °C. Po vyndání z lednice těsto na pomoučněném vále rozválejte, aby bylo zhruba půl centimetru silné. Pak vykrajujte pomocí vykrajovátek a vykrojené tvary přendejte na pečícím papírem vyložený plech. Pečte cca 8 minut, správně upečené by měly být při dotyku polotvrdé. Upečené sušenky nechte úplně vychladnout.
3
Mezitím si můžete připravit např. bílkovou polevu, kterou použijete na zdobení. Moučkový cukr si prosejte přes jemné sítko do misky. K cukru přidejte bílek, trošku solamylu a lžičku horké vody. Míchejte cca 10 minut, dokud nevznikne nadýchaná hladká poleva, která pomalu z vidličky stéká. Podle požadované konzistence polevy můžete přidat horkou vodu. Polevu si rozdělte do misek a přidejte potravinářské barvivo.
4
Polevu dejte do zdobícího sáčku a dle vlastní představivosti nazdobte již vychladlé sušenky. Do zaschnutí polevy nechte sušenky vyložené na talíři, pak skladujte v uzavřené nádobě.

RADA: VIDEO, jak na čokoládovou polevu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křehké čokoládové sušenky s karamelem

Křehké čokoládové sušenky s karamelem

Sušenky s bonbony a čokoládou

Sušenky s bonbony a čokoládou

Ovesné sušenky

Ovesné sušenky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sušenky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Potravinářské barvivo Vanilkový cukr Vejce

Čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Bylinkový králík na žampionech

Bylinkový králík na žampionech

Rychlé povidlové řezy

Rychlé povidlové řezy

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Čokoládové sušenky

Poslední sledované recepty

128
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
110
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
89
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
89
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
74
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Svatba Janise Sidovského a Pavla Vítka: Žilková (63) s tajemným doprovodem!

Svatba Janise Sidovského a Pavla Vítka: Žilková (63) s tajemným doprovodem!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Další doporučené recepty:

Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády
Halloweenské makronky s ganache z bílé…
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Haloweenské prsty
Haloweenské prsty
Halušky
Halušky
  • Recepty.cz
  • Halloweenské sušenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact