• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Halászlé
Napište svůj komentář k receptu

Halászlé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halászlé
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks brambory
    • 1
      kg rybí maso
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks paprika (Na ozdobu)

Postup přípravy receptu

1
V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a dobře rozmixujeme. Vložíme kousky rybího masa, rajský protlak a na mírném ohni vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme oba druhy papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme na nudličky nakrájenou paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Originál Halászlé

Originál Halászlé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karel Říha | 7. 10. 2009 15:08

    Vážené dámy a pánové Maďaři aj jiné národy tato polévka je vlastně originál odvozený a zjednodušený od původní receptury to je můj názor.Každá polévka podobná originálu je i přesto výborná je li vařená z lásky k strávníkům.Ono naházet u řeky co nám dojde pod ruku včetně několik druhů ryb není vaření ale zahnání hladu i když z toho vznikl originál.Tak ať paní vaří dále a z lásky k muži a vaření je to výborné !!!

  • Natasa Spelicova | 2. 9. 2005 16:06

    Ja tuto polievku varievam manzelovi uz sest rokov - nie je to teda ziadna novinka - a velmi mu chuti. Zaklad je dat tam vela cibule a ja este pridavam kmin a trochu cesnaku. Viem, ze Madari by sa divili, ale aj Francuzi by nad Francuzskymi zemiakmi krutili hlavou....

  • Kuchařka on-line | 31. 8. 2005 15:36

    Ano zveřejníme, ale jako nové recepty, nikoliv jako komentáře k receptu. Děkujeme za pochopení.

  • Jozef | 31. 8. 2005 15:34

    Tak jsem Vam poslal nekolik madarských rybich receptu... Doufam, ze je brzo zverenite :-) A ten puvodni radsi vymazte at neboburujete madary :-)

  • Marcela Vrabcová | 17. 1. 2005 10:33

    Pane Zoltane, pokud mate nejaky osvedceny recept, tak se s nami podelte. Myslim, ze bude zajem i o jina madarska jidla.

  • zoltán gerö | 11. 1. 2005 23:24

    ja, tak ty si asy nikdy nebyl v magyrsku ja tam ziju od narozeni a kdybys tuhle polívku tady uvaril podle tohodle receptu tak oni by se opravdu moc divyli.to je katastrofalni nesmysl!!! myslím si ze se mas hodne co ucit o madarskych jidlech.mezlobse za tu krytyku.(mi to tu vyskousili a nebyl to moc velky uspech)

  • milan | 12. 10. 2004 20:31

    myslím si, že na takto připravené halászle by Maďaři valili oči

  • Mario | 13. 2. 2004 00:01

    Nemixuje se, nemicha se, je zapotrebi nekolik druhu ryb, cim vice, tim lepe... Nejlepsi je v kotliku u vody.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Zdravý oběd Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Pálivá paprika Paprika Paprika - sladká Rajský protlak Rybí maso Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Rizoto s vepřovou konzervou

Rizoto s vepřovou konzervou

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny se smetanovo-sýrovou…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
22
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
21
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Halászlé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact