• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Halászlé
Napište svůj komentář k receptu

Halászlé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halászlé
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks brambory
    • 1
      kg rybí maso
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks paprika (Na ozdobu)

Postup přípravy receptu

1
V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a dobře rozmixujeme. Vložíme kousky rybího masa, rajský protlak a na mírném ohni vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme oba druhy papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme na nudličky nakrájenou paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Originál Halászlé

Originál Halászlé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karel Říha | 7. 10. 2009 15:08

    Vážené dámy a pánové Maďaři aj jiné národy tato polévka je vlastně originál odvozený a zjednodušený od původní receptury to je můj názor.Každá polévka podobná originálu je i přesto výborná je li vařená z lásky k strávníkům.Ono naházet u řeky co nám dojde pod ruku včetně několik druhů ryb není vaření ale zahnání hladu i když z toho vznikl originál.Tak ať paní vaří dále a z lásky k muži a vaření je to výborné !!!

  • Natasa Spelicova | 2. 9. 2005 16:06

    Ja tuto polievku varievam manzelovi uz sest rokov - nie je to teda ziadna novinka - a velmi mu chuti. Zaklad je dat tam vela cibule a ja este pridavam kmin a trochu cesnaku. Viem, ze Madari by sa divili, ale aj Francuzi by nad Francuzskymi zemiakmi krutili hlavou....

  • Kuchařka on-line | 31. 8. 2005 15:36

    Ano zveřejníme, ale jako nové recepty, nikoliv jako komentáře k receptu. Děkujeme za pochopení.

  • Jozef | 31. 8. 2005 15:34

    Tak jsem Vam poslal nekolik madarských rybich receptu... Doufam, ze je brzo zverenite :-) A ten puvodni radsi vymazte at neboburujete madary :-)

  • Marcela Vrabcová | 17. 1. 2005 10:33

    Pane Zoltane, pokud mate nejaky osvedceny recept, tak se s nami podelte. Myslim, ze bude zajem i o jina madarska jidla.

  • zoltán gerö | 11. 1. 2005 23:24

    ja, tak ty si asy nikdy nebyl v magyrsku ja tam ziju od narozeni a kdybys tuhle polívku tady uvaril podle tohodle receptu tak oni by se opravdu moc divyli.to je katastrofalni nesmysl!!! myslím si ze se mas hodne co ucit o madarskych jidlech.mezlobse za tu krytyku.(mi to tu vyskousili a nebyl to moc velky uspech)

  • milan | 12. 10. 2004 20:31

    myslím si, že na takto připravené halászle by Maďaři valili oči

  • Mario | 13. 2. 2004 00:01

    Nemixuje se, nemicha se, je zapotrebi nekolik druhu ryb, cim vice, tim lepe... Nejlepsi je v kotliku u vody.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Zdravý oběd Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Pálivá paprika Paprika Paprika - sladká Rajský protlak Rybí maso Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opilé řezy

Opilé řezy

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Mrkvový salát III

Mrkvový salát III

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Dunajské vlny s třešněmi

Dunajské vlny s třešněmi

Knedlíky z rýžové mouky

Knedlíky z rýžové mouky

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Kuřecí se smetanou a špenátem

Kuřecí se smetanou a špenátem

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

93
Kuřecí stripsy jako z kfc
Kuřecí stripsy jako z kfc
87
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
53
Boloňské špagety a la Krupi
Boloňské špagety a la…
24
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
24
"Houboráky" - houbové bramboráky
"Houboráky" - houbové…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Rapper Hard Rico měl vystoupit v Chomutově: Přijal peníze, ale nepřijel!

Rapper Hard Rico měl vystoupit v Chomutově: Přijal peníze, ale nepřijel!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Halászlé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact