• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Halászlé
Napište svůj komentář k receptu

Halászlé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halászlé
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks brambory
    • 1
      kg rybí maso
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks paprika (Na ozdobu)

Postup přípravy receptu

1
V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a dobře rozmixujeme. Vložíme kousky rybího masa, rajský protlak a na mírném ohni vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme oba druhy papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme na nudličky nakrájenou paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Originál Halászlé

Originál Halászlé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karel Říha | 7. 10. 2009 15:08

    Vážené dámy a pánové Maďaři aj jiné národy tato polévka je vlastně originál odvozený a zjednodušený od původní receptury to je můj názor.Každá polévka podobná originálu je i přesto výborná je li vařená z lásky k strávníkům.Ono naházet u řeky co nám dojde pod ruku včetně několik druhů ryb není vaření ale zahnání hladu i když z toho vznikl originál.Tak ať paní vaří dále a z lásky k muži a vaření je to výborné !!!

  • Natasa Spelicova | 2. 9. 2005 16:06

    Ja tuto polievku varievam manzelovi uz sest rokov - nie je to teda ziadna novinka - a velmi mu chuti. Zaklad je dat tam vela cibule a ja este pridavam kmin a trochu cesnaku. Viem, ze Madari by sa divili, ale aj Francuzi by nad Francuzskymi zemiakmi krutili hlavou....

  • Kuchařka on-line | 31. 8. 2005 15:36

    Ano zveřejníme, ale jako nové recepty, nikoliv jako komentáře k receptu. Děkujeme za pochopení.

  • Jozef | 31. 8. 2005 15:34

    Tak jsem Vam poslal nekolik madarských rybich receptu... Doufam, ze je brzo zverenite :-) A ten puvodni radsi vymazte at neboburujete madary :-)

  • Marcela Vrabcová | 17. 1. 2005 10:33

    Pane Zoltane, pokud mate nejaky osvedceny recept, tak se s nami podelte. Myslim, ze bude zajem i o jina madarska jidla.

  • zoltán gerö | 11. 1. 2005 23:24

    ja, tak ty si asy nikdy nebyl v magyrsku ja tam ziju od narozeni a kdybys tuhle polívku tady uvaril podle tohodle receptu tak oni by se opravdu moc divyli.to je katastrofalni nesmysl!!! myslím si ze se mas hodne co ucit o madarskych jidlech.mezlobse za tu krytyku.(mi to tu vyskousili a nebyl to moc velky uspech)

  • milan | 12. 10. 2004 20:31

    myslím si, že na takto připravené halászle by Maďaři valili oči

  • Mario | 13. 2. 2004 00:01

    Nemixuje se, nemicha se, je zapotrebi nekolik druhu ryb, cim vice, tim lepe... Nejlepsi je v kotliku u vody.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Zdravý oběd Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Pálivá paprika Paprika Paprika - sladká Rajský protlak Rybí maso Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švestkový koláč

Švestkový koláč

Drobenkový tvarohový dort

Drobenkový tvarohový dort

Kokosová roláda II.

Kokosová roláda II.

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Hermelínové ranečky se zeleninou

Hermelínové ranečky se zeleninou

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Sýrová omáčka s těstovinami Tagliatelle

Sýrová omáčka s těstovinami…

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

30 minut
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

101
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
56
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
49
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
38
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Vrcholně elegantní Kate na oslavách konce války: Prostě princezna!

Vrcholně elegantní Kate na oslavách konce války: Prostě princezna!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

  • Recepty.cz
  • Halászlé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact