Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Zadělávané fazolky
Francouzský hruškový koláč
Jemná pórková pomazánka
Kynutý ořechový závin
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Můj dýňový džus
Broskvové (meruňkové) muffiny
Hruškový kompot po našem
Pečená vepřová plec s bramborem
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem