Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Zeleninový salát se sýrem a šunkou
Posvícenské koláče z r. 1900
Pečený česnek
Veganský banánový koláč
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Lasagne s cuketou a slaninou
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Noky se špenátem
Barevný paprikový salát s cibulí -…
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky