Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Francouzský plátek
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Rumové řezy
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
"Péřová" bublanina
Hovězí pečeně na červeném vínu
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Guláš s hráškem
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem