Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Zeleninová polévka s klobásou
Výborný dresing
Srnčí maso na smetaně
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
Jablečný piškot (korpus)
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Jednoduchá žampionová směs
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem