Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Salát z červené řepy s fazolemi
Nakládaná červená řepa
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Škvarkové pagáčiky
Ivetčin kynutý knedlík
Brokolicové karbanátky II
Brokolicová žemlovka
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše