Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Houbové karbanátky III.
Špenátové lasagne
Vajíčková pomazánka III.
Cuketa zapečená s Nivou
Bábovka s broskvemi
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Avokádový salát
Kančí guláš - staročeský
Krůtí roláda pečená se švestkami
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem