Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Bramborové šišky s mákem
Tvarohový koláč s meruňkami
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Bruselské hovězí - minutka
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Rajská omáčka z džusu
Malinové / ostružinové knedlíky
Rukolový salát s novými bramborami
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi