Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Sekaná pečeně plněná vejci
Kuře na čtvrtek
Šumavský králík
Mňamka z listového těsta
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Nivové placičky
Maďarský guláš po našem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem