Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Pikantní fazolová polévka
Šťouchané brambory II.
Drobenkový mazanec (bochánek)
Kapustové karbanátky II
Ředkvičkový salát se šunkou
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Dýňový koláč famózní
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Kung pao
Květáková polévka s cizrnou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestková galetka
Salát z buřtů
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Rychlé vegetariánské karí
Asijské pikantní cuketové nudle