Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Ořechové řezy medové
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Prošívaná deka II.
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Kořeněný patizon v těstíčku
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi