Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Brokolice s česnekem
Pampeliškové víno
Italská bábovka II.
Salát s rukolou a mozzarellou
Sněhový koláč s marmeládou
Kuře s rýží na kari
Hovězí pečeně na červeném vínu
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek