Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Černý kuba
Double švestkový koláč
Dunajské vlny s třešněmi
Závin z listového těsta s červenou…
Těstoviny se špenátem a masem
Telecí líčka na víně
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Šneci z listového těsta se zelím -…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek