Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Boršč
Pomazánka z tuňáka
Bramborový guláš III.
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Salát (nejen) z černé čočky
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…