Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Žabinec vodníka Česílka
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Křupavé bramboráky
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Sekaná s kuskusem
Kuskus na čínský způsob
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Medovník z Počernic
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek