Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Krupicové noky
Kaldoun
Pečená kuřecí stehna
Babiččin falešný tatarák
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Salát z grilované červené řepy s…
Avokádové lanýže
Kuřecí prsa po asijsku
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi