Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Špagety sypané česnekem
Žemlovka s tvarohem a jablky
Levné a chutné cibulové brambory
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Salát z čínského nebo pekingského…
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Ořechový biskupský chlebíček
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem