Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Fazolová polévka II.
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Kokosky ze Salka
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Česneková růžičková kapusta se…
Bůček na pivu - pikantní
Krůtí roláda plněná hříbky
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Chili con carne
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci