Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Přírodní řízek
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Nakládaný hermelín VI.
Bábovka s kysanou smetanou
Velikonoční kopřivová nádivka
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Hovězí vývar
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Cibulačka s toasty
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi