Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Malinový dort - bez křoupání
Hermelínová omeleta
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Brokolice nebo květák na italský…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Placičky z brokolice a cukety
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Bramboračka - houbovačka
Kapustová polévka se slaninou
Cibulačka s toasty
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi