Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Indická kuřecí stehna
Jablečné lívance s ovesnými vločkami
Obalovaná česneková křidélka
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Noky se špenátem
Banánové vafle s javorovým sirupem
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi